Facebook vrea să te țină captiv pe site, dar vei putea trage cu ochiul la tot Internetul

E o adevarată corvoadă dacă vrei să distribui un link pe Facebook, în cazul în care navighezi de pe dispozitivele mobile, așa că cea mai mare rețea de socializare din lume s-a gândit să rezolve această problemă.

Compania testeaza o noua functie, asemanatoare unui motor de cautare, arata TechWorm.

Astfel, unii utilizatori de iPhone si iPad vor observa ca a aparut un buton nou, “Add link/Adauga link”, in partea de jos a ecranului, alaturi de cele care iti permit sa alegi locul unde te afli, poze sau cum te simti.

Odata apasat, acesta permite cautarea stirilor, pe baza unor cuvinte-cheie. De asemenea, utilizatorii vor putea vedea continutul site-urilor si vor avea posibilitatea de a distribui ceea ce le place.

Nu va mai fi nevoie sa cauti mai intai pe Google o informatie, sa dai copy-paste la link si apoi sa il distribui pe Facebook, ceea ce ar putea fi o mare lovitura pentru cel mai mare motor de cautare din lume.

Reteaua sociala se chinuie sa aduca mai mult continut pe platforma sa, iar acesta ar putea fi un prim pas catre telul lui Mark Zuckerberg, avand in vedere ca utilizatorii vor putea cauta stiri si informatii fara a iesi din aplicatia de mobil.

Inca nu se stie daca functia va fi disponibila pentru toti utilizatorii in viitorul apropiat sau va fi omorata in fasa.

Sursa: ziare.com

What do you think?

Laurențiu Barbu

Articol scris de Laurențiu Barbu

CEO & Founder at Internet Advertising srl