Conferința Managementul Relațiilor cu Clienții în România 2015

Mai sunt doar 10 zile până la „Conferinta Managementul Relatiilor cu Clientii” organizata de Acumen Integrat între 4-6 iunie, la Hotel InterContinental Bucuresti.

Conferinta Managementul Relatiilor cu Clientii in Romania este un eveniment care isi propune sa devina traditie in Romania si sa reuneasca anual manageri ai celor mai bune servicii de clienti din Romania, din domenii precum: vanzari online, HoReCa, utilitati, vanzari cu amanuntul, automotive etc. Scopul acestei conferinte este acela de a stimula interactiunea si schimbul de practici intre profesionistii Serviciilor de Relatii Clienti, astfel incat sa reprezinte o experienta de invatare pentru fiecare participant.

Conferinta se adreseaza oricarei persoane care interactioneaza cu clienti si doreste o imbunatatire a performantelor si experientelor in relatiile cu acestia.

Agenda conferintei se intinde pe parcursul a doua zile, fiind conceputa ca un mix de 14 sesiuni de prezentari si 3 paneluri de discutii, care isi propun sa familiarizeze participantii cu cele mai bune practici si cele mai noi tendinte in domeniu.

Cele 3 workshop-uri desfasurate in paralel, ce preced conferinta, va vor oferi ocazia sa sedimentati informatiile obtinute si sa observati aplicabilitatea practica a informatiilor teoretice.

Conferinta aduce pe scena 14 vorbitori din partea unor organizatii de renume precum Banca Transilvania, Enel Romania, Domo, Coca Cola HBC Romania, TNT Romania, Endava, Sykes, Teamnet IT sau Autonom.

Inscrierile se pot realiza accesand linkul:

http://acumenintegrat.ro/Conferinta-Managementul-Relatiilor-cu-Clientii-in-Romania/inregistrare/

De asemenea va invitam sa participati si la Gala Premiilor de Excelenta in Relatiile cu Clientii, eveniment organizat de Acumen Integrat, in colaborare cu The KPI Institute Australia care va aduce in fata participantilor profesionisti in relatiile cu clientii din 26 de industrii grupate in 3 categorii ce vor fi premiate. Studiul de piata in urma caruia se vor decerna premiile a fost desfasurat la nivel national de catre The KPI Institute utilizand 800 de variabile si nominalizand 353 de companii in baza a 1081 de raspunsuri validate.

Inscrierile se pot realiza accesand linkul:

http://acumenintegrat.ro/Gala-Premiilor-de-Excelenta-in-Relatiile-cu-Clientii-2015/inregistrare/

Pentru inscrieri sau alte informatii suplimentare:

Iulia Man
Coordonator Eveniment | Acumen Integrat
Email: iulia.man@acumen.ro
Telefon: +40 264 414 360
Mobil: +40 743 927 548

What do you think?

Articol scris de Laurențiu Barbu

CEO & Founder at Internet Advertising srl