Când e cel mai bine să postezi pe Facebook,Instagram și Twitter [Infografic]

Tot mai multe companii utilizează rețelele sociale în scopuri de marketing, astfel postările în mod regulat te pot ajuta să ajungi la un public cât mai mare, să îți fidelizezi clienții și te pot ajuta să îți îmbunătățești profilul companiei.

 

Cu toate acestea, fiecare platformă socială utilizează algoritmi diferiți – dacă postezi la anumite ore sau nu suficient, utilizatorii posibil să nu îți vadă conținutul.

Echipa de la Unmetric a analizat 100 de branduri din S.U.A. și activitatea lor de social media, iar pe baza cercetărilor lor, a reieșit infograficul de mai jos cu recomandări pentru zile și ore de postat pe Facebook, Instagram și Twitter.

Notă: În timp ce această cercetare reprezintă un ghid bun, cel mai bun timp pentru a posta pentru pagina ta de brand trebuie să fie calculat pe baza datelor specificate publicului tău, fusului orar și industriei. Poți face acest lucru folosind analizele disponibile în fiecare rețea socială, dar și cu ajutorul unor instrumente de inteligență ale terților.

What do you think?

Articol scris de Laura Barbu