Consumatorii din Social Media – de ce nu trebuie ignorați de către branduri [Infografic]

Au apus zilele în care nu trebuia să ne facem griji cu privire la utilizarea Social Media pentru a fi în permanent contact cu clienții. Potrivit raportului de la Sprout Social, până la 90% dintre consumatori au folosit platformele Social Media pentru a comunica direct cu brandul preferat.

Vestea mai puțin bună este că brandurile răspund în medie la doar 11% din aceste mesaje. Acest lucru sugerează că majoritatea companiilor folosesc în continuare platformele de Social Media ca și instrument de Marketing promoțional în locul unui canal de comunicare cu clienții.

De fapt, Social Media a devenit deja canalul preferat de comunicare și este în creștere în ceea ce privește popularitatea în rândul grupurilor mai în vârstă. Același sondaj a evidențiat că timpul mediu necesar ca brandurile să răspundă unui mesaj pe Social Media este de 10 ore, deși majoritatea oamenilor consideră rezonabil un termen de 4 ore.


1
Dacă ai o afacere și vrei să afli mai multe despre serviciile de promovare prin Social Media lasă-ne numărul tău de telefon și te vom contacta imediat:
Număr de telefonyour full name
Previous
Next

What do you think?

Articol scris de Laurențiu Barbu

CEO & Founder at ADX Digital Agency srl