EESTEC Bucharest

Ești student și îți place programarea? Te-ai săturat ca angajatorii să îți ceară experiență pe care nu știi de unde să o dobândești? Ai idei bune pe care nu știi unde și cum să le pui în practică? EESTEC Bucharest îți vine în ajutor cu un eveniment creat special pentru tine!

de<code> IT 2 este un eveniment creat pentru a da o șansă studenților din facultățile cu profil tehnic de a pune în aplicare cunoștințele dobândite în domeniul IT&C. Tema va fi de a dezvolta o aplicație web, care are ca scop dezvoltarea soluțiilor software în cadrul unei companii. Acest eveniment își propune ca anul acesta să ofere o șansă egală de participare și studenților internaționali, reunind studenți din multiple universități din Europa și propunându-le să descopere mediul de lucru și cultura românească.

Workshop-ul, ce se va desfășura în Universitatea Politehnica București, în perioada 7-11 Mai, va avea durata de 5 zile, fiecare sesiune de training teoretică fiind urmată de working sessions și își propune să ajute studenții să își structureze modul de lucru atunci când au de făcut un proiect pe care trebuie să îl organizeze în cât mai multe componente independente. În fiecare parte practică studenții vor fi asistați de mentori, care îi vor îndruma și le vor răspunde întrebărilor. În  ultima zi a evenimentului, participanții își vor prezenta aplicația în forma finală.

Sună a ceva ce ți-ar plăcea să faci? Atunci înscrie-te pana pe data de 29 Aprilie 2018 pe http://eestec.ro/decode/registration, iar pentru mai multe detalii urmărește pagina noastră de Facebook și fii la curent cu toate noutățile!

What do you think?

Laurențiu Barbu

Articol scris de Laurențiu Barbu

CEO & Founder at Internet Advertising srl