COMMERCE – from offline to online

BusinessMark are plăcerea să anunțe organizarea conferinței Commerce. From offline to online, eveniment dedicat profesioniștilor din zona de e- commerce.

Conferința va avea loc pe 26 martie 2015, la Athenee Palace Hilton, București și va aduce în discuție provocările și tendințele în comerțul online.

Care este piața de e-commerce în România? Care sunt uneltele potrivite pentru a avea succes în e-commerce? Cum crești segmentul de vânzări online? Cum te ajută marketing-ul și cum îți fidelizezi clienții? Acestea sunt doar câteva dintre temele pe care le propunem pentru a fi discutate în cadrul evenimentului.

Printre primii speakeri ce au confirmat participarea la eveniment se numără:

  • Radu Stoica, Analytical Lead , Google Romania
  • Marian Alecsiu, CEO, F64
  • Marius Ghenea, Președinte, ARMO
  • Radu Vilceanu, Founder & CEO, ContentSpeed
  • Antonio Eram, CEO si fondator, Netopia
  • Reprezentant Coinzone
  • Reprezentant 2parale

Commerce. From offline to online va avea loc pe 26 martie 2015, la Athenee Palace Hilton, București.

Evenimentul are drept parteneri media: Jurnalul de afaceri, Promoafaceri, Profit 360, Catalog cursuri, Femei in afaceri, Business24, Ziare.com, Retail FMCG, Calendar evenimente, Romanian Copywriter, Start Ups, MLM News, DeBizz, Legal Magazin, Brightway, Learn & Go, 4 Career, Social Media Romania, Magazinul Progresiv şi HRB Expert.

Pentru detalii suplimentare, accesaţi www.business-mark.ro.

Pentru inscrieri, acceseaza  www.business-mark.ro sau contactează-ne la  numerele de telefon  (+40 ) 021 313 98 19   sau pe adresele de e-mail mihaela.ciobanu@business-mark.ro, office@business-mark.ro.

Despre BusinessMark

BusinessMark este o companie ce oferă servicii integrate de B2B, oferind clienţilor săi  modele de dezvoltare complexe, conectându- i în mod direct cu mediul de afaceri şi creând oportunităţi de parteneriat strategic.

Atât prin organizarea de evenimente business, cât și prin serviciile de B2B Public Relations oferite, BusinessMark își propune să vină în întâmpinarea partenerilor săi cu strategii de comunicare și promovare centrate pe business  matchmaking și crearea de oportunități de dezvoltare.

 

COMMERCE- from offline to online
26 martie 2015

Contact: Mihaela Ciobanu
Companie: BusinessMark
Tel: +40 21 313 98 19
E-mail: mihaela.ciobanu@business-mark.ro

 

What do you think?

Laurențiu Barbu

Articol scris de Laurențiu Barbu

CEO & Founder at Internet Advertising srl