Conferința – Eveniment “Maximize Social Media for Professionals and Businesses”

Conferinta – eveniment Maximize Social Media for Professionals and Businesses cu Neal Schaffer, la Bucuresti, programata a avea loc pe data de 25 Februarie, se reprogrameaza pe data de 28 Mai, datorita unor aspecte operationale mai dificil de controlat.

Neal Schaffer, unul dintre Forbes top 50 Social Media Influencers va fi prezent la Bucuresti, Crystal Palace Ballrooms, pe 28 mai 2015, pentru a sustine conferinta Maximizing Social Media for Proffesionals and Businesses.

Evenimentul acopera puncte de interes pentru specialistii in marketing si social media, antreprenori, dar si pentru orice profesionist interesat de imaginea sa in online,precum:

  • Evaluarea principalelor retele de socializare si obtinerea unui avantaj competitiv prin folosirea acestora.
  • Utilizarea retelelor sociale pentru obtinerea obiectivelor profesionale sau de business
  • Crearea unei strategii de social media in care sa iti poti masura eforturile si calcula ROI-ul.

Neal Schaffer, cunoscut social media speaker, creator de succes al platformei de resurse in social media pentru afaceri Maximise Your Social, autor al cartii de success “Maximise Your Social: A One-Step Guide to Building a Social Media Strategy for Marketing and Business Successˮ, profesor in cadrul ‘Rutgers University Mini Social Media MBA Programme’, se afla intre primii 5 social sales influenceri si printre primii 50 cei mai puternici social media influenceri, in topul alcatuit de Forbes, timp de doi ani la rand.

Pe 28 mai poti participa alaturi de alti profesionisti din companii precum: Telekom, Orange, Philips, INK Bank, ArcellorMitall si CityGrill, la conferinta Maximizing Social Media for Proffesionals and Businesses, urmata de Workshopul: The Complete Social Media Marketing Workshop.

Evenimentul este organizat de Learning Network in parteneriat cu Digital Experts Hub.

Detalii despre inscrierea la eveniment poti afla aici:

www.digitalexpertshub.com/neal-schaffer

Programul evenimentului si preturile pentru participanti raman neschimbate. Participantii inscrisi pana in acest moment nu sunt afectati de schimbarea datei evenimentului, conditiile de participare ramanand aceleasi.

Persoana de contact pentru inscrieri:
Andreea Ristache
andreea.ristache@learningnetwork.ro
0746.258.719

What do you think?

Articol scris de Laurențiu Barbu

CEO & Founder at Internet Advertising srl