Platforme de publicitate în Social Media [Infografic]

Marketingul social este un element-cheie al tuturor campaniilor de marketing digital, oferind o acoperire mai largă și mai multe modalități de a vă conecta cu publicul țintă. Dar pentru a-l utiliza cu succes, trebuie să știți cum să alegeți platforma potrivită.

– Platforme de publicitate –

Fiecare platformă este diferită și necesită o abordare strategică proprie – o abordare greșită care nu ar funcționa pe Instagram, de exemplu, ar putea fi insă potrivită pentru mesajele mai scurte de pe Twitter. Este vorba doar de alegerea celor mai bune platforme Social Media pentru afacerea dvs. și de înțelegerea diferitelor opțiuni.

Pentru a ajuta acest lucru, MicroCreatives au creat aceste formulare pe platformele de Social Media care subliniază gama variata de Ad-uri disponibile pe Facebook, Instagram și Twitter. Opțiunile de anunțuri ale Instagram evoluează atât de repede încât este greu de ținut pasul – dar oferă un context vizual interesant.

 

 

""
1
Dacă ai o afacere și vrei să afli mai multe despre serviciile de promovare prin Social Media lasă-ne numărul tău de telefon și te vom contacta imediat:
Număr de telefonyour full name
Previous
Next

What do you think?

Articol scris de Laurențiu Barbu

CEO & Founder at Internet Advertising srl