Tu ce faci online?

În ziua de azi e foarte greu să vii cu ceva diferit, indiferent de domeniu. Totuși, nu e imposibil, așa că am pregătit în articolul de față o comparație între social media și păcănele, mai ales că, mai nou, și cele din urmă pot fi găsite și pe internet.

Ca de fiecare dată când începi un lucru nou, te așezi în fața monitorului și cauți pe Google termenul general, în cazul nostru „social media” sau „sloturi gratis”. Citești cele câteva informații găsite și îți dai seama că până nu încerci pe cont propriu nu vei afla foarte multe lucruri. Și astfel realizezi că:

Ai nevoie să faci un mic studiu. În social media te uiți la client, la domeniul din care vine, la nevoile pe care le are prezența sa online și la ce s-a făcut sau nu s-a făcut până acum. La jocurile online de tip casino te uiți la modul de joc, la variantele de pariere, compari diferite site-uri care oferă asemenea jocuri etc.

În faza următoare îți faci strategia. Alegi canalul sau canalele pe care vei face comunicarea, alegi preferintele și alte astfel de detalii. La sloturi gratis te gândești ce jocuri vei juca până la urmă, ce combinații vei folosi și metoda de pariere.

După aceasta stabilești timpul pe care îl vei acorda activităţii alese.  În cazul social media, dacă totul e făcut așa cum trebuie, nu prea ai cum să te plictiseşti. Totuși, trebuie menționat că în cazul păcănelelor online, distracţia este mult mai mare.

În pasul final trebuie măsurate rezultatele, iar asta o facem după indicii pe care ni i-am setat inițial. În social media există satisfacţia cunoaşterii persoanelor noi dar şi alte activităţi. În cazul jocurilor de noroc de pe internet, succesul se măsoară doar în distracția, sau uneori tensiunea (știm cu toții că se mai întâmplă), acumulată pe parcursul jocului.

După acest pas final mai trebuie, însă, ținut cont de rezultatele precedente pentru a alege dacă renunțăm la o strategie, dacă o îmbunătățim sau dacă o schimbăm. Abia acum putem să ne declarăm satisfăcuți de munca depusă și să ne bucurăm de ceea ce a ieșit din ea. Bineînțeles, și acest caz e valabil atât pentru social media, cât și pentru sloturi gratis.

What do you think?

Articol scris de Laurențiu Barbu

CEO & Founder at ADX Digital Agency srl