fbpx
Connect with us

Social Media

WhatsApp vă permite acum să ştergeți mesajele

Laurențiu Barbu

Published

on

WhatsApp lansează în sfârșit o funcție care permite utilizatorilor să ștergă mesajele pentru toți destinatarii – chiar și după ce au fost citite.

Una dintre funcțiile cele mai frecvent solicitate pentru aplicațiile de mesagerie este abilitatea de a şterge mesajele. Într-o epocă a regretului digital, este foarte avantajos să poţi să stergi  orice mesaj neplăcut dupa 2 ore  sau o critică a managementului locului de muncă trimisă accidental șefului tău.

Din fericire, WhatsApp a dat curs cererii utilizatorilor și au pus în practică această facilitate. Chiar și-au actualizat pagina de întrebări frecvente FAQ pentru a detalia modul în care va funcționa, înainte de lansarea completă.

“Ștergerea mesajelor pentru  toţi utilizatorii vă permite să ștergeți mesajele pe care le-ați trimis fie unui grup, fie unui chat individual”, explică cei de la WhatsApp. “Acest lucru este deosebit de util dacă ați trimis un mesaj într-un chat greșit sau dacă mesajul pe care l-ați trimis conține o greșeală.”

Apăsarea butonului de stergere va înlocui mesajul pe care l-ați trimis cu următorul text: “Acest mesaj a fost șters”. Asta înseamnă că, dacă faceți o greşeală, destinatarul va fi în continuare conștient că mesajul adresat lui a fost sters, dar el nu va vedea conținutul mesajului tău.

Pentru a șterge un mesaj, urmați acești pași:

  • Deschideți WhatsApp
  • Mergeţi la chat-ul cu mesajul care trebuie şters
  • Atingeți și țineți apăsat mesajul
  • Selectați Ștergeți din meniu
  • Opțional, selectați mai multe mesaje pentru a șterge mai multe simultan
  • Atingeți Delete> Delete for Everyone

Există de asemenea câteva avertismente. În primul rând, puteți șterge mesajele doar după șapte minute de la expediere. Odată ce perioada de timp a trecut, veți fi blocați – așa că vă decideţi repede.

De asemenea, va trebui să vă asigurați că atât dvs., cât și destinatarul mesajului utilizați cea mai recentă versiune a aplicației WhatsApp, indiferent dacă este pe Android, iPhone sau Windows Phone. Dacă nu este actualizat, nu veţi putea face nicio modificare şi veți fi anunțat că ștergerea nu a avut succes.

Se preconizează ca această nouă funcție va deveni disponibilă tuturor utilizatorilor la nivel global în viitorul apropiat.

""
1
Dacă ai o afacere și vrei să afli mai multe despre serviciile de promovare prin Social Media lasă-ne numărul tău de telefon și te vom contacta imediat:
Număr de telefonyour full name
Previous
Next

CEO & Founder at Internet Advertising srl

Continue Reading
Advertisement Chatbot Marketing
X