Care sunt cele mai bune 4 practici de marketing Social Media pentru start-up-uri

92% dintre branduri au declarat că marketingul Social Media este important pentru afacerea lor.

Iată patru sfaturi de marketing social pentru a ține pasul:

1. Identificați-vă publicul țintă

Există astăzi diferite platforme sociale, printre cele mai folosite fiind Facebook, Twitter, Instagram și LinkedIn. De reținut este faptul că oamenii pot fi interesați de produsele sau serviciile dvs., însa țintirea publicului se face în raport de caracteristiciile platformelor sociale. Astfel, fiecare platformă este ideală pentru:

Facebook : creșterea gradului de cunoaștere a mărcii, a produselor și a serviciilor in vederea comercializării acestora

Twitter : împărtășiți fragmente de fotografii ale mărcii dvs, produselor sau serviciilor

Instagram : este o platforma pentru afaceri orientate mai mult către vizual- imagini, bannere, video, slideshow

LinkedIn : pentru companii mari și profesioniști și in special  pentru piața locurilor de munca

 

2. Creați conținut excelent

Optimizarea conținutului unui site web este foarte importantă pentru a urca in primele rezultate ale motoarelor de cautare, în baza cuvintelor care vă definesc afacerea. De asemenea, trebuie să dați atenție calității conținutului și a mesajelor publicitare, asigurându-vă că acestea atrag atenția publicului țintă. Aceste două aspecte vor asigura un flux continuu în ceea ce privește traficul către site-urile dvs. și vă vor crește accesul către potențialii clienți.

3. Fiți conversationali

Social Media este, în principiu, puntea între compania dvs. și clienți. Se simte mai personal atunci când aceștia se angajează într-o conversație pe medii sociale decât trimițând e-mailuri care ar putea ușor să treacă prin Spam.

4. Creați campanii de Social Media

Există 2,46 miliarde de utilizatori de Social Media în întreaga lume. Pentru a ajunge măcar la o bună parte dintre ei, trebuie să veniți cu planuri si noutăți creative mereu. Cea mai grea parte este de a obține acea scânteie inițială care va aprinde după aceea o flacără puternică.    

1
Dacă ai o afacere și vrei să afli mai multe despre serviciile de promovare prin Social Media lasă-ne numărul tău de telefon și te vom contacta imediat:
Număr de telefonyour full name
Previous
Next

What do you think?

Articol scris de Laurențiu Barbu

CEO & Founder at Internet Advertising srl