Instagram adaugă sondaje în povestiri și noi instrumente creative

Instagram adaugă o nouă metodă de votare care vă permite să puneți o întrebare în cadrul Instagram Story și să vedeți rezultatele celor care vă urmaresc, pe măsură ce aceștia participă.

După cum explică Instagram :

Indiferent dacă încercați să planificați ținuta de mâine, să alegeți ce cursuri să faceți sau când vă gândiți unde să mergeți la cină, acum este ușor să faceți un sondaj cu două opțiuni chiar în Story. După ce ați făcut o fotografie sau un videoclip pentru povestea dvs., selectați stickerul “sondaj” și plasați-l oriunde v-ați dori – puteți să scrieți propria întrebare și chiar să personalizați opțiunile de votare “.

Sondajele s-au dovedit a fi o opțiune populară pe alte platforme – Twitter a introdus instrumentul de sondaje în 2015, în timp ce pe Facebook puteți crea sondaje în grupuri, pe paginile de evenimente și pe Messenger.

După cum ați putut observa, pe Facebook multe pagini au creat sondaje care folosesc Reacțiile ca mecanism de vot.

Din perspectiva marketingului, sondajele ar putea fi excelente pentru brandurile care încearcă să profite din plin de Stories, oferindu-le un alt mod de a aduna feedback-ul publicului și de a genera răspunsuri. Abilitatea de a restrânge răspunsurile publicului ar pute ajuta companiile să-și segmenteze audiența și să înțeleagă mai bine preferințele specifice.

Pe lângă sondaje, Instagram adaugă, de asemenea, două noi opțiuni creative pentru povestiri.

Primul este un nou instrument de selectare a culorii, care vă permite să selectați orice culoare din imagine sau video și să o utilizați în text sau în instrumentele de desen.

Atunci când alegeți o culoare, veți vedea o nouă pictogramă în stânga (așa cum se vede în partea de jos a pozei de mai sus). Apăsați pe pipetă și veți putea selecta orice parte a imaginii pentru a modifica culoarea, pe care Instagram o va aplica apoi în desenul/textul propriu.

“Când rotiți un text sau un sticker, noul ghid vă vo ajuta să fixați stickerul înapoi pe orizontală”.

Actualizările adaugă în continuare opțiunile disponibile, făcând mai ușoară crearea unui conținut personalizat care să se dovedească deosebit de util pentru branduri. Stories are acum 250 de milioane de utilizatori, în timp ce Instagram atinge 800 de milioane de utilizatori și crește rapid.

Sondajele și noile instrumente de creație sunt disponibile in update-ul aplicației de pe App Store și Google Play. 

1
Dacă ai o afacere și vrei să afli mai multe despre serviciile de promovare prin Social Media lasă-ne numărul tău de telefon și te vom contacta imediat:
Număr de telefonyour full name
Previous
Next

What do you think?

-1 Points
Upvote Downvote

Articol scris de Laurențiu Barbu

CEO & Founder at ADX Digital Agency srl