Noile filtre Snapchat Sky și animațiile 3D Bitmoji

Snapchat a adăugat un nou set de „filtre Sky”, care vă permit să modificați aspectul imaginilor prin glisarea unei noi scene pe cer.

Noile filtre Snapchat au fost adăugate pentru a marca a șasea lor aniversare, acesta continuând să rotească filtrele disponibile zilnic. Instrumentele adaugă încă un mod de personalizare a aspectului fotografiilor dvs. în aplicație. 

Pentru a aplica noile filtre de cer, luați pur și simplu fotografia în mod normal și asigurați-vă că cerul este vizibil în scenă. Noile opțiuni pentru filtre vor fi disponibile cu filtrul obișnuit și adăugările Geofilter – glisați spre dreapta sau spre stânga pentru a vedea diferitele suprapuneri pe care le aveți disponibile.

Și, după cum a subliniat Mashable, Snapchat oferă un mijloc de a prezenta capacitatea de recunoaștere a imaginii, oferind utilizatorilor mai multe optiuni. În plus, Snapchat adaugă câteva noi animații Bitmoji pentru a vă ajuta să vă îmbogățiți videoclipurile. Snapchat a adăugat noile personaje 3D Bitmoji la începutul acestei luni, dar este posibil să nu fie de ajuns pentru a face față concurenței din ce în ce mai mari din Facebook (mai ales prin intermediul Instagram).

Din perspectiva marketingului, accesarea noilor instrumente ar putea contribui la stimularea engagementului și ar arăta că sunteți la curent cu cele mai recente tendințe. Orice schimbare făcută la  modul creare din Snapchat reprezintă o serie de moduri în care puteți utiliza aceste opțiuni pentru a vă îmbunătăți funcția Snaps, în raport de modul dvs. de utilizare.

""
1
Dacă ai o afacere și vrei să afli mai multe despre serviciile de promovare prin Social Media lasă-ne numărul tău de telefon și te vom contacta imediat:
Număr de telefonyour full name
Previous
Next

What do you think?

Laurențiu Barbu

Articol scris de Laurențiu Barbu

CEO & Founder at Internet Advertising srl