Apple colaborează cu Pinterest pentru a face descoperirea de aplicații mai ușoară

Pinterest este una dintre cele mai populare rețele de foto sharing de pe planetă, iar compania Apple s-a gândit că nu ar strica să inițieze o colaborare pentru a simplifica descoperirea de aplicații ale App Store. App Pins este denumirea inițiativei lansate de către cele doua companii, iar prin intermediul său utilizatorii vor putea instala aplicații în iDevice-uri direct din aplicația Pinterest, dar fără a o părăsi. Marcând parteneriatul, compania Apple și-a lansat un board propriu pentru App Store în cadrul Pinterest, promovând acolo o serie de aplicații pentru iDevice-uri.

Funcția App Pins pentru instalarea rapida de aplicatii prin Pinterest este disponibila in noua versiune a aplicatiei Pinterest pentru terminalele noastre mobile, astfel ca puteti beneficia de ea chiar acum. In baza acestei functii oricine va putea promova aplicatii interesante prin intermediul Pinterest, iar oricine are un iDevice le va putea instala rapid. Apple are o foarte mare problema in a face cunoscute aplicatiile pentru iDevice-uri disponibile in App Store, astfel ca initiativa aceasta trebuie laudata, avand in vedere ca ea ne-ar putea ajuta sa descoperim titluri interesante.

Citeste articolul integral pe: https://www.idevice.ro/2015/02/12/apple-colaboreaza-cu-pinterest-pentru-face-descoperirea-de-aplicatii-mai-usoara/

What do you think?

Articol scris de Laurențiu Barbu

CEO & Founder at ADX Digital Agency srl