Hashtag-ul de la Pinterest

Pinterest a anunțat recent că hashtag-urile sunt acum disponibile. Anunțul va permite userilor să descopere cu ușurință conținut nou, precum și să se asigure că pin-urile lor pot fi mult mai ușor vizualizate. 

Diferența este că, pentru Pinterest, folosirea hashtag-urilor pe site nu este un concept nou, deoarece etichetarea este o practică obișnuită deja de pe Facebook. În cel mai rău caz este posibil ca userii să nu fie prea interesați de această nouă opțiune, lucru care s-a întâmplat și cu lansarea hashtag-ului pe Facebook.

1. Este recomandat ca userii să nu folosească mai mult de 20 hashtags.

Pinterest si-a dat seama că folosirea a mai mult de 20 de hashtag-uri este irelevantă.

2. Utilizarea recomandată a hashtag-ului a fost împărțită în două categorii: “timely” și “evergreen”.

Pinterest vrea ceea ce Twitter și Instagram și-au dorit mereu: Twitter este “de moment”, hashtaguri-le “evergreen” fiind cele care apar săptămânal (de exemplu #MondayMotivation), însă Instagram are mai mult succes în ambele categorii decât Twitter. Pinterest are ocazia de a avea conținut din ambele categorii.

3. Pins-urile promovate nu vor apărea încă în feedurile cu Hashtag.

Pinterest dorește să vadă dacă utilizatorii vor folosi această caracteristică fără a avea altă motivație. Brandurile pot pune hashtags pe un post organic pe care apoi l-au promovat, existând șansa ca Pin-ul să fie distribuit în fluxurile cu hashtag.

Este clar că, deși hashtag-ul este orientat către utilizatori, Pinterest speră că va avea un număr mare de utilizatori noi pe platformă.

1
Dacă ai o afacere și vrei să afli mai multe despre serviciile de promovare prin Social Media lasă-ne numărul tău de telefon și te vom contacta imediat:
Număr de telefonyour full name
Previous
Next

What do you think?

Articol scris de Laurențiu Barbu

CEO & Founder at ADX Digital Agency srl