Câte ore pe zi munceşte şeful Facebook, a cărui avere este estimată la 33 miliarde de dolari

Mark Zuckerberg conduce una dintre cele mai dorite companii de către tinerii care îşi caută un job, în condiţiile în care stagiarii de aici câştigă cu până la 25.000 de dolari pe an mai mult decât media. Câte ore munceşte însă fondatorul companiei, a cărui avere este estimată la 33 de miliarde de dolari?

Lee Byron, care a venit la Facebook în 2008 şi se ocupă de ştiinţa prelucrării datelor şi infrastructura de produse pentru iOS, a declarat că Mark  Zuckerberg are o săptămână normală de muncă, în ciuda statutului său.

Mark “soseşte în fiecare dimineaţă, chiar înaintea mea şi pleacă seara, târziu”, a povestit Byron, potrivit Business Insider. “Cred că lucrează 9-10 ore pe zi, 5 zile pe săptămână”.

45-50 de ore pe săptămână reprezintă un volum de muncă suficient pentru directorul executiv al celei mai mari reţele de socializare din lume, care valorează 200 miliarde de dolari. Byron a mai precizat că Zuckerberg vine ocazional la sediul Facebook, în week-end, pentru a vedea dacă angajaţii desfăşoară “proiecte interesante”.

“Este excelent că Mark are un birou oarecare, ca noi toţi”, a mai spus Byron. “Îşi ia jobul în serios şi nu este doar un antreprenor, ci şi un lider. El a contribuit la menţinerea culturii acestei companii”.

Sursa: gandul.info

What do you think?

Laurențiu Barbu

Articol scris de Laurențiu Barbu

CEO & Founder at Internet Advertising srl