Lady Gaga a depăşit 30 milioane de “followers” pe Twitter

Cântăreaţa americană Lady Gaga a devenit, joi, prima persoană din lume care a depăşit pragul de 30 de milioane de admiratori pe platforma de microblogging Twitter, informează AFP.

Joi seară, artista americană avea 30.033.613 “followers”, iar contul ei de Twitter primeşte aproximativ 30.000 de admiratori noi în fiecare zi, potrivit site-ului starcount.com, care monitorizează activitatea celebrităţilor pe reţelele de socializare.

“Deschizând drumul şi pentru alte staruri pe reţelele de socializare, Lady Gaga corespondează adeseori cu fanii ei şi chiar şi-a înfiinţat propria platformă de socializare, The Little Monsters, care are câteva mii de utilizatori, ce se conectează cu regularitate”, potrivit starcount.com.

Lady Gaga a fost deja prima persoană din lume care a depăşit pragurile de 10 milioane de admiratori, respectiv 20 de milioane de admiratori pe Twitter.

În urma ei se află canadianul Justin Bieber, cu 28,5 milioane de admiratori, cântăreaţa Katy Perry, cu 27,2 milioane de admiratori. Rihanna, deşi are mai mulţi fani pe YouTube şi pe Facebook, se află încă în spatele cântăreţei Lady Gaga pe Twitter, cu 26 de milioane de admiratori.

Cântăreaţa Lady Gaga, care a concertat la Bucureşti în august, a devenit celebră graţie unor piese precum “Bad Romance” şi “Poker Face”, dar şi cu ajutorul unui marketing agresiv şi provocărilor – în special vestimentare.

În mai puţin de trei ani de carieră, Lady Gaga a câştigat numeroase premii, printre care cinci Grammy (din 12 nominalizări), a stabilit două recorduri mondiale şi a înregistrat vânzări de peste 23 de milioane de exemplare din albume şi 64 de milioane din single-uri. Billboard a numit-o “artistul anului” 2010 şi “cel mai bine vândut artist al anului 2010”. Lady Gaga a ocupat locul 73 pe lista celor mai influenţi oameni ai decadei 2000, a fost inclusă în Topul 100 al celor mai influenţi oameni din lume întocmit anual de revista Times, iar Forbes a introdus-o pe lista celor mai puternice celebrităţi de pe glob. Tot editorii revistei Forbes au poziţionat-o pe locul 7 pe lista lor anuală a celor mai influente femei din lume.

What do you think?

Articol scris de Laurențiu Barbu

CEO & Founder at Internet Advertising srl

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading…

0