Instagram adaugă măști video în Insta-Live

Instagram adaugă propriile măști virtuale Instagram Live, asemanatoare cu cele de pe Snapchat, oferind utilizatorilor o altă opțiune creativă.

– Măști Instagram –

Instagram a adăugat live-streaming în noiembrie, deși inițial conținutul Instagram Live era disponibil doar în timp ce era difuzat. Odată ce fluxul dvs. s-a încheiat, videoclipul a dispărut.

Ceea ce a făcut Instagram Live unic, dar evident că nu atat de util încât sa poți salva și refolosi acel conținut live, deoarece Instagram a adăugat o opțiune pentru a-ți salva fluxurile odată incheiate în martie.

Mai recent, Instagram a adăugat o opțiune pentru userii live, oferind utilizatorilor mai multe modalități de streaming. Noua opțiune pentru masca video va fi în partea dreaptă jos a ecranului în transmisia live – apăsați pe pictograma -smiley face- și vă va afișa diferitele “Face Filters” pe care le puteți utiliza.

“De asemenea, puteți încerca filtrul de față pentru ochelari de soare – disponibil exclusiv în videoclipurile live pentru săptămâna următoare – și atingeți pentru a schimba peisajul reflectat în lentilele dvs.”.

Într-adevăr, cele mai recente statistici arată că Instagram Stories are utilizatori mai activi decât Snapchat, dar totuși având un impact semnificativ asupra creșterii aplicației Snapchat .

Pe măsură ce opțiunile video ale Instagram se îmbunătățesc, vă puteți aștepta să vedeți că Snapchat a fost afectat, Instagram beneficiind de resursele Facebook iar Instagram este foarte bine plasat pentru a bloca creșterea aplicației Snapchat.

""
1
Dacă ai o afacere și vrei să afli mai multe despre serviciile de promovare prin Social Media lasă-ne numărul tău de telefon și te vom contacta imediat:
Număr de telefonyour full name
Previous
Next

What do you think?

Laurențiu Barbu

Articol scris de Laurențiu Barbu

CEO & Founder at Internet Advertising srl