Postările pe Facebook devin mai colorate cu noua actualizare

Se pare că nu trece o zi fără o nouă actualizare adusă aplicațiilor Facebook de mobil, iar cea mai recentă implică fundaluri colorate pentru postări.

Sunt șanse foarte mari să petreceți o cantitate semnificativă de timp pe Facebook. Rețeaua socială a ajuns să fie considerată de foarte mulți utilizatori ca fiind un viciu modern, având în vedere cantitatea semnificativă de timp pe care o consumă. Sunt foarte multe voci care afirmă că Facebook a ajuns să aibă puterea de a influența rezultatele alegerilor. Lăsând la o parte aceste detalii, compania lui Mark Zuckerberg face eforturi semnificative pentru a ține viu interesul utilizatorilor pentru platformă.

Cea mai recentă actualizare adusă Facebook vizează postările în format text, fără poze, clipuri sau alte artificii. Din totdeauna, în momentul în care v-ați propus să postați câteva rânduri de text pe Facebook, nu aveați nici o opțiune legată de personalizarea respectivului mesaj. Nu puteați modifica culoarea, dimensiunea, tipul de font și nu numai. Prin acest update situația s-a îmbunătățit, parțial.

De acum înainte, după cum se poate vedea și în captura de ecran de mai jos, veți putea modifica culoarea de font a postărilor cu text. Printre opțiunile disponibile, vor fi culori mate, dar și degradeuri, în cazul în care prima opțiune vi se pare lipsită de personalitate. Merită reținut că opțiunile de culoare vor apărea sub postare doar atunci când scrieți în mod exclusiv text, fără linkuri, imagini sau clipuri video.

În contrast cu modul în care s-au desfășurat lucrurile în trecut, noua funcție este întâi disponibilă pentru utilizatorii de Android. În următoarele luni, vă puteți aștepta să câștigați aceeași funcționalitate pe iPhone sau iPad și în versiunea de web. În orice caz, urmarea acestui update este una previzibilă. Feed-ul vostru de Facebook ar trebui să devină un pic mai colorat, indiferent de dispozitivul pe care îl folosiți.

facebook-postari-colorate-text

 

sursa: playtech.ro

What do you think?

Laura Barbu

Articol scris de Laura Barbu