Sfaturi pentru a atrage mai mulți fani pe Facebook

Reclamele plătite nu sunt de ajuns pentru a atrage audiență pe rețeaua de socializare Facebook.

Promovarea prin Social Media presupune implicarea proprie din partea brandu-lui sau celui care deține pagina de Facebook în conversații zilnice cu fanii, altfel aceasta va fi un eșec; o pagina de Facebook care nu este optimizată și care nu oferă  postări zilnice fanilor, va fi foarte ușor părăsită. Iată câteva sfaturi pentru a crește rata de engagement a fanilor:

1. Imaginea de copertă contează

Un purtător de cuvânt al Facebook-ului a declarat că „imaginea de copertă captează întreaga cultură și esență a unui brand și îi evidențiază produsele”. Primul lucru pe care oamenii îl văd când vizitează o pagină de brand este imaginea de copertă care le creează prima impresie. Pentru a crea deci o impresie bună vizitatorilor, imaginea de copertă trebuie să le capteze atenția atât prin mesaj cât și prin calitatea rezoluției.

2. Postează cât mai multe imagini

Postările doar cu text pot părea plictisitoare și puține persoane tind să le citească. Imaginile întotdeauna captează atenția fanilor. Așadar, postările cu imagini interesante și mesaje potrivite de câteva cuvinte îi pot determina pe aceștia să dea like și să le distribuie.

3. Concursuri

Concursurile cresc imaginea de brand, atrag și mențin atenția fanilor. Mulți oameni sunt dispuși și interesați să participe la diferite concursuri care oferă premii de valoare. Aceste concursuri reprezintă o bună strategie de marketing pentru a crește de asemenea și fidelitatea clienților.

What do you think?

Laurențiu Barbu

Articol scris de Laurențiu Barbu

CEO & Founder at Internet Advertising srl

Comments

Lasă un răspuns

Avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading…

0