Facebook adaugă opțiunea de Slideshow pentru cover-ul paginilor

La începutul acestui an au fost adăugată optiunea de -Videoclipuri- ca și cover pentru fan page-uri. Facebook permite acum paginilor să adauge Cover Slideshow pentru pentru a crea pagini mai atractive și pentru a maximiza prezența online a unei afaceri.  

Noua opțiune oferă un nou instrument creativ pentru brandurile care doresc să-și construiască o imagine atractiva pe paginile Facebook și să sporească numărul vizitatorilor pe paginile lor.

Cu toate acestea, a avea o pagină de Facebook bună implică un nivel de profesionalism și cu siguranță cover-urile de tip Slideshow ar putea fi o opțiune ideală, mai ales că editarea unor videoclipuri optimizate nu este întotdeauna la îndemâna tuturor.

Nu există nimic oficial de la Facebook cu privire la faptul dacă sau când această nouă actualizare este lansată pentru toți utilizatorii, dar credem că această optiune va insemna o îmbunătățire semificativa pentru aspectul paginilor. 

""
1
Dacă ai o afacere și vrei să afli mai multe despre serviciile de promovare prin Social Media lasă-ne numărul tău de telefon și te vom contacta imediat:
Număr de telefonyour full name
Previous
Next

What do you think?

Laurențiu Barbu

Articol scris de Laurențiu Barbu

CEO & Founder at Internet Advertising srl