Twitter a adăugat butonul ”Share Tweet via Email”

După cum îi spune şi numele noua opţiune ”Share Tweet via Email” implementată de cei de la Twitter oferă utilizatorului posibilitatea de a distribui un link sau un mesaj prin intermediul adresei de Email asociată contului de Twitter.

Noul buton apare în linie cu cele existente în prezent pentru Reply, Favourite şi Retweet, iar prin acesta se încearcă atragerea de noi utilizatori.

”Câteodată simţi nevoia să împărtăşeşti lucruri cu oameni dintr-un alt grup, cum ar fi colegi, părinţi sau prieteni care nu au conturi pe Twitter”, se arată în comunicatul oficialilor reţelei de microblogging.

În momentul în care este accesat butonul pentru Email Tweet se va deschide o fereastra noua, specifica unui spaţiu web dedicat trimiterii de mesaje electronice.

“You can email a Tweet to anyone, whether they use Twitter or not, right from your Twitter stream or from the details view of any Tweet,” Sefan Filip (Twitter)

Twitter a devenit o sursă tot mai frecventată de oameni în ultima perioadă, iar evenimentele sportive sau politice majore constituie un bun exemplu în acest sens. Super Bowl, Jocurile Olimpice sau campania electorală din Statele Unite, toate au constituit ocazii pentru stabilirea de noi recorduri.

Însă Twitter nu are nevoie doar de un public pasiv, care să urmărească de la distanţă ce spun unii şi alţii, ci are nevoie de oameni implicaţi activ, care să-şi creeze conturi şi care să genereze mai departe conţinut propriu.

Şi pentru aceasta a apărut butonul de ”Share Tweet via Email”.

What do you think?

Articol scris de Laurențiu Barbu

CEO & Founder at Internet Advertising srl

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading…

0