Femeia din spatele succesului Facebook a primit “un cadou” de 790 mil. de dolari

Sheryl Sandberg, directorul de operatiuni de la Facebook, a avut un rol important in promovarea retelei de socializare si a reusit sa transforme creatia lui Mark Zuckerberg intr-un business evaluat la 55 de miliarde de dolari, care genereaza venituri de 5 miliarde de dolari anual.

Insa si averea lui Sandberg a crescut considerabil. De curand, ea a primit un pachet de actiuni care nu pot fi transferate decat daca se indeplinesc anumite conditii, scrie Business Insider.

Pachetul este unul foarte generos, respectiv de 34 milioane de actiuni. In conditiile in care o actiune valoreaza 23,21 de dolari, daca Sandberg se va decide sa il vanda, pachetul total i-ar putea aduce 790 de milioane de dolari. Sandberg a fost vicepresedintele de operatiuni al Google, avand un rol important in lansarea programelor AdWords si AdSense.

Sandberg nu este singura care a primit pachete importante de actiuni in cadrul Facebook. David Eberman, directorul financiar al retelei de socializare ar putea obtine 97 de milioane de dolari. Theodore Ullyot si David Fischer, vicepresedintele departamentului de Marketing, ar putea obtine, fiecare, mai mult de 26 milioane de dolari.

What do you think?

Laurențiu Barbu

Articol scris de Laurențiu Barbu

CEO & Founder at Internet Advertising srl

Comments

Lasă un răspuns

Avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading…

0