Twitter caută izbăvirea: oferă funcții noi utilizatorilor

După mai multe cazuri de dezvoltatori care au renuntat la crearea de aplicatii din cauza modificarilor impuse de Twitter in noile API-uri, compania specializata pe mesaje scurte spera sa castige si cateva aprecieri prin alte cateva schimbari.

Intr-o declaratie recenta, CEO-ul Twitter Dick Costolo a promis sa faca un gest dragut pentru utilizatorii serviciului prin introducerea unei functii pe care si-au dorit-o foarte multi. In curand veti putea sa va salvati toate postarile de pe Twitter folosind www.twitter.com. Functia va fi disponibila pana la sfarsitul acestui an si, dupa cum era de asteptat, va fi foarte simplu de utilizat.

Incercand sa calmeze dezvoltatorii de aplicatii care inca se straduiesc sa se adaptaze noilor reguli, acelasi CEO a aparat schimbarile incorporate in noul API. Din cate se pare, problema initiala care a dus la aceste modificari a venit de la creatorii mai multor clientii de Twitter care s-au imbogatit fara macar  sa faca o revolutie in functionalitatea unor aplicatii simple. In acelasi timp, proaspetii imbogatiti aproape niciodata nu au cotizat la Twitter deoarece utilizarea API-ului era gratuita.

Nu avem nici un termen precis de lansare pentru functia de exportare si nici nu stim sigur daca pana la lansare o functie noua nu se va transforma in mai multe. In teorie ar trebui lansat si un nou set de unelte pentru agregarea si publicarea de tweet-uri in aplicatii insa momentan nu avem decat cuvantul CEO-ului ca si sursa de informatii.

What do you think?

Articol scris de Laurențiu Barbu

CEO & Founder at ADX Digital Agency srl

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading…

0