5 noi actualizări Facebook din această săptămână

Schimbările continuă să vină de pe Facebook. Pentru a ajuta la acest lucru, avem o listă săptămânală de actualizări Facebook și teste. Însa nu toate acestea vor ajunge vreodată la etapa de lansare completă, dar oferă câteva indicii interesante despre viitorul rețelei sociale.

Iată cinci noi teste vizionate săptămâna aceasta:

1. -REACTIONS- SE DEZVOLTĂ

Facebook “Reactions” rămâne un instrument interesant – nu un element esențial al rețelei sociale, ci unul care a câștigat un loc important pentru unii utilizatori. Și utilizarea reacțiilor este în creștere – datele noi arată că mai mulți oameni folosesc mai multe răspunsuri “Love”, “Ha Ha” și “Angry” emoji.

In februarie, pentru a marca prima aniversare a -Reactions-, Facebook a anunțat că acesta va avea acum o pondere mai mare în algoritmul News Feed, pe masură ce oamenii care au făcut click pe o reacție au tendinta de a avea un răspuns emoțional mai semnificativ.

Deci, cum altfel ar putea face Facebook să crească -Reactions- și să le facă mai relevante?

“Reaction Store”, ascuns în prezent în codul de backend al Facebook, oferă o serie de Emoji pentru a le alege să fie afișate in profilul dvs. Selecția dvs. modifică numai modul în care vă sunt afișate iconițele, nu modul în care ceilalți văd răspunsurile dvs.

Facebook a experimentat variații tematice ale Emoji pentru aniversarea a 50 de ani de la Star Trek , Ziua Mamei și pentru Halloween .

Este posibil ca iconițele personalizate să devină o opțiune de anunțuri de ultimă generație – ați putea să vă imaginați, de exemplu, că Disney ar fi dorit să aibă un set de Emoji tematice Star Wars pentru setările lor viitoare sau pentru personajele Avengers din promoțiile lor.

În momentul de față, există puține informații cu privire la testarea “Reaction Store” – și dacă ar putea fi cumpărate sau doar un set de opțiuni pe care le puteți activa gratuit.

 

2. INSTAGRAM FOLLOWERS

Pe Instagram se testează un nou indicator care arată ce profiluri te urmăresc.


Noua opțiune ar putea face mai ușor ca brandurile să aibă acces la persoanele potrivite. Această caracteristica este în curs de testare pe Android -incă nu există informații despre o testare pe o scară mai largă.

 

3. NOI OPȚIUNI DE PLATĂ ÎN MESSENGER

Facebook lucrează din greu pentru a valorifica utilizatorii Messenger (1,3 miliarde de utilizatori) introducând noi opțiuni de afaceri pentru a transforma aplicația într-o mașină generatoare de venituri.

Până în prezent, aceste eforturi au progresat mai lent decât se aștepta, dar opțiuni mai noi, cum ar fi bots-urile și interacțiunea în timp real cu brandurile, ar putea fi amplificate în mod semnificativ dacă Facebook ar introduce opțiuni mai rapide de plată, și ar putea fi pe cale să facă exact asta – după cum a raportat utilizatorul Devesh Logendran, Facebook a introdus două noi opțiuni de plată pe Messenger în Filipine.

Filipine este o regiune cheie pentru Facebook, platforma înregistrând o creștere mai mare în sectorul Asia-Pacific decât oriunde altundeva.

De remarcat, de asemenea, brevetul Amazon cu 1 click , care ar putea deschide o poartă pentru mai multe platforme similare. Puteți să fiți siguri că Facebook este deja pe cale să pună în aplicare ceva asemănător.

4. INTEGRAREA WHATSAPP ÎN FACEBOOK

Facebook lucrează de asemenea pentru a crea o conexiune puternică între aplicațiile lor.

La începutul acestei săptămâni, au adăugat capacitatea de a trece la Instagram fără a părăsi Facebook-ul, un alt pas important către menținerea oamenilor pe platforma Facebook pentru o perioadă mai lungă.

Unii utilizatori au raportat că au văzut o opțiune similară pentru WhatsApp .

Integrarea aplicațiilor Facebook este o evoluție evidentă dorind să creeze o situație în care nu trebuie să părăsiți niciodată aplicațiile și unde toate interacțiunile sociale și tranzacțiile de afaceri pot fi finalizate toate pe o platformă mare.

De exemplu, dacă Facebook ar putea spune că 50% din tot timpul petrecut pe mobil este în familia de aplicații din Facebook și toată activitatea poate fi urmărită, măsurată și utilizată în direcționarea anunțurilor, le-ar oferi un avantaj semnificativ față de oricine altcineva.

 

5. SONDAJE CU GIF-URI

Și ultimul test văzut săptămâna aceasta este o nouă opțiune pentru includerea GIF-urilor în sondajele Facebook.

 

Este un mod interesant de a stimula implicarea și, fără îndoială, va ajuta paginile să genereze mai multă atenție în fluxurile de știri.

Opțiunea ar putea fi utilizată de numărul tot mai mare de pagini care folosesc sondaje din Facebook Live care utilizează funcția -Reactions- ca mecanism de vot.

Facebook a căutat să descurajeze acest lucru deoarece utilizarea funcției -Reactions- ca măsură de vot poate să le denatureze datele. Poate, prin adăugarea într-un mod simplu și legitim de a organiza sondaje, ar putea oferi o alternativă mai viabilă – deși extinderea posibilității de a viziona videoclipuri Facebook Live este cu siguranța o caracteristică esențială în utilizarea acestora în astfel de scopuri. Oricum, este o opțiune bună, și se va dovedi probabil populară.

""
1
Dacă ai o afacere și vrei să afli mai multe despre serviciile de promovare prin Social Media lasă-ne numărul tău de telefon și te vom contacta imediat:
Număr de telefonyour full name
Previous
Next

What do you think?

Laurențiu Barbu

Articol scris de Laurențiu Barbu

CEO & Founder at Internet Advertising srl