“Crisis Response” – Facebook vrea ca tu să afli despre dezastrele naturale și alte urgențe într-o nouă secțiune

Caracteristicile funcției Facebook “Răspuns în Caz de Urgență” vor include mai multe decât ce putea oferi funcția “Safety Check”.

Crisis Response – Rețeaua de socializare introduce o nouă opțiune ”Răspuns în caz de Urgență“ ce va ajuta utilizatorii de facebook să învețe mai mult despre dezastrele naturale, atacuri teroriste și alte evenimente ce afectează oamenii de pretutindeni.

Gândiți-vă la noua secțiune “Răspuns in Caz de Urgență“ ca o versiune actualizată a funcției Safety Check care a fost introdusă luna trecută.

În noua secțiune a aplicației, dar și a versiunii pentru desktop, utilizatorii Facebook vor putea vedea poze, videoclipuri și povești legate de acele evenimente. Conținutul provine din postări publice și are ca scop principal ”să informeze și să învețe populația despre evenimentele respective” – conform Facebook.

Safety Check, Community Help și Fundrising vor face parte din noua actualizare astfel încât oamenii vor putea să ia atitudine atunci când evenimentele îi afectează (Safety Check) sau dacă vor să ajute (Community Help și Fundrising).

Compania spune că noua opțiune a fost inspirată în mare parte de felul în care utilizatorii de Facebook au reacționat la postările despre Uraganul Harvey și Irma din utimele saptămâni. Mulți oameni au început campanii de ajutorare prin intermediul Social Media.

“În ultimele săptămâni am luat parte la multe dezastre și am văzut cum comunitatea noastră s-a unit pentru a se ajuta.“ – Scrie Mark Zuckerberg într-o postare pe Facebook.

“Credem că această infrastructură este importantă pentru a ajuta comunitatea să rămână unită și în siguranță”.

""
1
Dacă ai o afacere și vrei să afli mai multe despre serviciile de promovare prin Social Media lasă-ne numărul tău de telefon și te vom contacta imediat:
Număr de telefonyour full name
Previous
Next

What do you think?

Laura Barbu

Articol scris de Laura Barbu