Facebook experimentează testarea de tip A/B pentru postările de pagină

Rețeaua socială experimentează o nouă opțiune de testare A / B pentru postările de pagină, ceea ce ar permite managerilor de pagini să ia decizii strategice mai bune asupra conținutului lor pe Facebook.

 

 

testare

Acest lucru va face fără îndoială administratorii de pagini Facebook foarte bucuroși.

Observată de Jane Manchun Wong, noua opțiune ar permite paginilor să prezinte variații ale postărilor pentru diferite audiențe, apoi să analizeze performanța fiecăruia pentru a vedea care postare merită fie re-postată sau promovată.

Chiar dacă nu avem multe detalii în această etapă, orice fel de optimizare a conținutului unei pagini și de maximizare a impactului paginii va fi, fără indoială, binevenită de cei care încearcă să lucreze cu schimbările notorii ale rețelei sociale.
Testarea A / B va deveni o opțiune de succes, în special dacă rezultatele unor astfel de teste vor permite editorilor să-și sporească gradul de acoperire și să sporească performanță paginii.

*  Așa cum am notat, nu există o data de lansare a acestei opțiuni și nu există niciun anunț oficial de la Facebook, dar te vom ține la curent cu orice evoluție.🙂

What do you think?

Articol scris de Laura Barbu