Instagram aduce o schimbare majoră în aplicație. Vei putea crea o listă cu prietenii apropiați

Instagram le va permite de acum încolo utilizatorilor să îşi creeze o listă cu cei mai buni prieteni, numită „Favorites/ Favoriţi”, scrie The Independent, citat de mediafax.ro.

Platforma socială a început să testeze câteva noi caracteristici care permit utilizatorilor să distribuie postări unui grup restrâns de oameni, nu doar tuturor persoanelor care îi urmăresc.

Schimbarea funcţionează atât în cazul fotografiilor, cât şi a postărilor de tip Story, permiţând utilizatorului să selecteze persoanele care le pot vizualiza.

Utiizatorii îşi vor putea marca anumiţi urmăritori ca „urmăritori preferaţi”, oferindu-le acces la anumite postări. Atunci când o astfel de postare este distribuită, aceasta va apărea doar în news feed-ul oamenilor selectaţi la „Favorites”, fiind marcată cu o etichetă verde. Utilizatorii pot adăuga şi revoca persoane după bunul plac în lista cu „Favorites”, fără ca persoanele respective să primească vreo notificare în acest sens.

De asemenea, oricine îşi poate vedea postările „favorite” din noul tab care va apărea pe profil. Pentru cei care nu aparţin listei de favoriţi, tab-ul va apărea gol.

Potrivit The Indepenent, această caracteristică se află în lucru de mai bine de un an, iar în prezent este testată de un mic procent de utilizatori ai aplicaţiei, înainte de a fi disponibil un update.

„Chiar vrem să funcţioneze bine”, a spus Robby Stein, membru al echipei Instagram.


Sursă: http://unimedia.info/

What do you think?

Laura Barbu

Articol scris de Laura Barbu