VIDEO: Cum să utilizați funcția de căutare avansată a LinkedIn pentru a găsi potențiali clienți

[dropcap]L[/dropcap]inkedIn este o platformă de social media excelentă pentru branduri și companii care doresc să se conecteze cu potențiali clienți. Sunt foarte multe cărți, bloguri și ghiduri care vorbesc despre cum să utilizezi această rețea de socializare. Vânzătorii de top folosesc LinkedIn mai mult pentru a face cunoștință cu diferiți clienți, pentru a primi referințe sau pentru a identifica posibili clienți și pentru a crea liste de contact cu clienți țintă.

Printre beneficiile utilizării LinkedIn pentru a identifica potențialii clienți se numără:

  • Folosirea instrumentelor de căutare ale LinkedIn pentru identificarea acestora;
  • Posibilitatea de a fi introdus în anumite cercuri de către propriile conexiuni;
  • Obținerea anumitor informații de la profilurile de business ale companiilor țintă;
  • Sharing-ul de content cu posibilii clienți;
  • Folosirea LinkedIn ca un CRM (Customer Relationship Manager), adică un instrument, în acest caz, care ajută la construirea și dezvoltarea unor relații durabile, profitabile și individualizate cu clienții.

Paul Mosenson, fondator al companiei de internet marketing NuSpark Marketing, a realizat un video despre cum poate fi folosită funcția de căutare avansată a LinkedIn pentru căutarea posibililor clienți. Acest video de 12 minute este extrem de util business-urilor mici, care încă nu știu toate tainele domeniului de social media și în special ale LinkedIn, dar care doresc să fie prezente pe cât mai multe platforme sociale. Pentru că trebuie să știți că dacă nu adăugați la inbound marketingul vostru și la activitățile voastre de telesales și prospectarea pieței prin intermediul social media, pierdeți oportunitatea de a vă construi relații cu clienții țintă, iar acest lucru se va vedea în cifrele afacerii voastre.

What do you think?

Articol scris de Laurențiu Barbu

CEO & Founder at ADX Digital Agency srl

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading…

0