Etichete foto LinkedIn și videoclipuri în mesaje

În ultima vreme această rețea socială a fost foarte activă în implementarea de funcții noi: reacții, streaming live și propria versiune de Stories. Săptămâna trecută au mai fost anunțate încă 2 adiții: etichete foto LinkedIn și mesaje video.

1. Etichete Foto LinkedIn

Deși această opțiune a fost disponibilă pentru majoritatea utilizatorilor încă din aprilie, abia acum a fost anunțată în mod oficial. Explicația: „Crezi că recunoști o persoană dintr-o fotografie? Sau doar vrei să te asiguri că colegii tăi vor afla atunci când încarci o poză cu ei. De acum poți eticheta persoane în fotografiile tale. Lumea pare mai mică și comunitatea mai închegată când oamenii știu cine e cine.” Procedeul este similar cu cel cu care te-au obișnuit alte platforme.

2. Mesageria video

Pentru a profita mai mult de continua creștere în popularitate a videoului, LinkedIn a adăugat posibilitatea de a face astfel de înregistrări în mesagerie. „Milioane de membri au postat videoclipuri și le-au trimis contactelor lor sau în grupuri, fie că a fost vorba de idei, experiențe sau viața de zi cu zi. Acum poți trimite videoclipuri și în mesaje”

Conținutul video este tot mai căutat pe LinkedIn, cu utilizatori care distribuie de 20 de ori mai multe clipuri decât orice alt tip de postare. Noua opțiune duce acest lucru mai departe, scoțând în evidență în același timp mesageria. Atenție: această funcție nu este destinată adunării de leaduri „reci”.

3. Butoanele de mesage și postare se mută

Acest lucru se întâmplă pentru a le face mai ușor de accesat în orice moment. „Acum este mai ușor să postezi sau să trimiți un mesaj din orice ecran al aplicației te-ai afla. Butonul pentru postări este acum în centrul barei de jos, iar cel pentru mesaje este în colțul din dreapta, sus.”

Această amplasare universală fluidizează interacțiunile dintre utilizatori, ceea ce poate crește timpul petrecut în aplicație. Astfel, LinkedIn se înscrie în trendul dat de Instagram, Snapchat și Twitter.

4. Liste de subiecte

Nu în cele din urmă, LinkedIn și-a anunțat utilizatorii că acum pot găsi toate grupurile din care fac parte și toate hashtagurile pe care le urmăresc în partea dreaptă a feedului de pe desktop sau prin click pe fotografia de profil din partea stângă, sus pe mobil. Acest lucru le permite oamenilor să gestioneze mai bine informațiile pe care le văd pe platformă.

LinkedIn este într-o continuă evoluție pentru a crește interacțiunile în rețea. Așadar, funcția de etichete foto LinkedIn, videoclipurile în mesaje și celelalte update sunt pași mici care se fac încontinuu pentru a îmbunătăți platforma.

What do you think?

Articol scris de Laurențiu Barbu

CEO & Founder at ADX Digital Agency srl