Google My Business schimbă modul de raportare a spamului

Google lucrează la un nou mod de a raporta activitățile frauduloase care au legătură cu Google My Business și cu Hărțile. Utilizatorii vor putea înainta o plângere atunci când întâlnesc pagini cu activitate dubioasă.

Aceste plângeri vor fi verificare conform procedurilor Google petrnu afaceri pe Google Maps. Cu această nouă soluție, compania a decis să închidă forumul de spam din Google My Business. În trecut, probemele legate de spam erau notate în acel forum.

Atunci când vor depune o plângere, utilizatorii vor primi un răspuns precompletat. Google nu va oferi detalii despre soluționarea acesteia. Noul formular va permite utilizatorilor uploadul unei baze de date pentru a raporta mai multe locații simultan.

În acest moment, noul formular nu ar trebui folosit pentru a raporta recenzii false. Pentru acestea ar trebui accesate paginile de asistență de pe Twitter sau Facebook.

Noul formular poate fi folosit pentru a raporta activități dubioase cu privire la nume, număr de telefon, link sau tip de afacere.

What do you think?

Articol scris de Laurențiu Barbu

CEO & Founder at Internet Advertising srl