Instagram anunță opțiuni noi de anunțuri pentru InstaStories si Canvas Ads

Instagram a anunțat câteva noutăți pentru a ajuta brandurile să valorifice popularitatea pe InstaStories.

 – Opțiuni noi Instagram –

Clonate inițial de la Snapchat, Stories are acum peste 250 de milioane de utilizatori zilnici, acest lucru fiind în creștere datorită companiilor care au acordat o atenție sporită acestei noi modalităţi de promovare.

“În doar un an, InstaStories a schimbat modul în care brandurile se conectează și își inspiră clienții – mai mult de 50% dintre companii au creat un Story în ultima lună . “

Pentru a maximiza acest lucru, Instagram oferă brandurilor opțiuni noi pentru anunțurile de tip InstaStory, dintre care prima este abilitatea de a utiliza formatul Canvas al Facebook-ului în anunțurile Instagram Stories.

După cum puteți vedea, anunțurile Canvas din Stories funcționează la fel ca și anunțurile obișnuite Stories, doar că anunțurile de tip Canvas oferă mai multe opţiuni, funcționând ca un mini-site.

De exemplu, în acest anunț, odată ce ați dat Scroll-up, puteți naviga prin diferite alte elemente ale anunțului, inclusiv recomandări și testimoniale, toate incluse în experiența Canvas.

 

Această opțiune oferă o vizibilitate mai mare a anunțurilor, care dă agenților de publicitate de pe Instagram mai multe opțiuni și mai multe modalități de a se face cunoscuți prin Stories.

În plus, Instagram adaugă o nouă opțiune care va permite brandurilor să folosească conținutul pe care l-au creat în cadrul Stories pentru anunțuri.

“Acum, brandurile pot utiliza caracteristici ale aparatului foto, cum ar fi filtrele pentru față, Boomerang și instrumente de desenat pentru a crea o imagine personalizată ce poate fi ulterior publicată ca anunț.”

 

Aplicația adaugă mai multe opțiuni conținutului Stories – dacă un Story are un feedback bun, ar fi mai bine să reutilizați imaginea respectivă decât să o lăsați să dispară.

“Această nouă caracteristică de încărcare permite companiilor să păstreze imaginile permanent în Power Editor și Ad Manager pentru o utilizare ulterioară.”

O a treia opțiune nouă de anunțuri va permite agenților de publicitate să adauge în mod automat conținutul Instagram Stories în campaniile Facebook, Instagram și Audience Network printr-o plasare optimă, ajutând la maximizarea conținutului din Stories.
InstaStories a devenit rapid o parte esențială a Instagram-ului. În ciuda faptului că a fost o copie fiedelă a povestirilor Snapchat și în ciuda unui scepticism inițial, Facebook nu doar ca a dezvoltat opțiunea, ci a și transformat-o într-un instrument profitabil de venituri.

Având în vedere creșterea rapidă a popularității Instagram-ului, este de înteles ca brandurile să caute diferitele opțiuni de promovare, iar InstaStories poate să genereze o mai bună expunere pentru cei care știu sa îl foloseasca.

""
1
Dacă ai o afacere și vrei să afli mai multe despre serviciile de promovare prin Social Media lasă-ne numărul tău de telefon și te vom contacta imediat:
Număr de telefonyour full name
Previous
Next

What do you think?

Articol scris de Laurențiu Barbu

CEO & Founder at Internet Advertising srl