Madonna le răspunde haterilor de pe Instagram

[dropcap]C[/dropcap]unoscută pentru limba ascuţită şi gândurile pe care nu le ţine niciodată doar pentru ea, Madonna le-a răspuns tuturor celor care au criticat-o din cauza unei poze postate pe #Instagram. Imaginea o arată pe regina pop purtând o mască din zale, pe care unii oameni au asemănat-o cu vălul cu care femeile musulmane îşi acoperă faţa. Poza era însoţită de mesajul: „The Revolution of Love is on… Inshallah” (Revoluţia iubirii este în voia Domnului, Inshallar însemnând în arabă „Voia Domnului”).

madonna cu masca

În prezent, Madonna are un iubit musulman. Chiar şi aşa, unii followers au crezut că, prin această poză, Madonna critică atitudinea pe care ţările islamice o arată faţă de femei şi homosexualitate. Răspunsul ei la aceste critici a fost: „Sunt un artist şi o luptătoare pentru libertate!”, a scris artista în biletul de mai jos, pe care l-a fotografiat şi l-a upload-at pe Instagram pe 4 iulie. „Mereu am luotat pentru libertatea de expresie şi drepturile omului în general! Dacă nu vă place ce am de spus sau ce fac, atunci nu mă mai urmăriţi pe Instagram! E atât de simplu.”

bilet madonna

Mesajul acesta este un răspuns la toate comentariile negative primite de aceasta la poza postată pe 2 iulie şi la alte imagini precum cea postată în luna mai, unde apărea cu o puşcă în mână (o vedeţi aici). #Madonna şi-a relansat contul ei de Instagram în luna februarie a acestui an, în condiţiile în care în noiembrie 2012 avea postate doar 3 poze. Acum are 110 poze pe contul său şi este urmărită de aproape 550.000 de oameni.

What do you think?

Laurențiu Barbu

Articol scris de Laurențiu Barbu

CEO & Founder at Internet Advertising srl

Comments

Lasă un răspuns

Avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading…

0