NASA are cont pe Instagram

Sursa: Telegraph

[dropcap]D[/dropcap]upă ce ne-au obișnuit cu imagini și informații postate pe toate rețelele de socializare în care sunt prezenți – Twitter, Facebook, Google+, Flickr, YouTube – cei de la NASA ne-au mai făcut o surprinză – și-au deschis cont pe Instagram. În numai 9 ore de la postarea primei poze – o imagine din 1969 a Pământului văzut de pe Lună -, contul Instagram al agenției spațiale americane avea 17.000 de followers. Acum, la mai puțin de două săptămâni de la de la acel moment, contul NASA are peste 187.300 de followers și 30 de imagini postate. Nu este deloc de mirare că NASA se bucură de o asemenea popularitate, având în vedere că pe Twitter, agenția este urmărită de 5 milioane de oameni.

 

NASA
NASA

În comunicatul de presă, care anunța lansarea contului de Instagram, NASA a spus că acesta va furniza ”o expunere detaliată a agenției prin distribuirea unor imagini și clipuri video noi și istorice”. În plus, Lauren Worley, reprezentanta agenției spațiale NASA, a spus: ”Încercăm mereu să ne extindem portofoliul nostru de social media, pentru a include instrumente care vor spune cel mai bine povestea de explorare și descoperire a NASA. Credem că avem cele mai frumoase imagini făcute vreodată și de-abia așteptăm să interacționăm cu fanii Instagram.”

NASA a fotografiat lansarea unui explorator spațial numit LADEE (Lunar Atmosphere and Dust Environment Explorer), care va strânge informații detaliate despre atmosfera lunară, condițiile suprafeței și influențele mediului asupra prafului lunar.

 

NASA
NASA

O altă poză pusă de NASA pe contul său de Instagram este o imagine capturată din telescopul Hubble Space, cu galaxia spiralată din constelația Antlia, cunoscută și ca Air Pump (Pompă de aer – trad. rom.). Galaxia se află la o distanță de mai bine de 110 milioane de ani lumină față de Pământ.

NASA
NASA

Contul de Instagram al NASA îl găsiți aici.

What do you think?

Laurențiu Barbu

Articol scris de Laurențiu Barbu

CEO & Founder at Internet Advertising srl

Comments

Lasă un răspuns

Avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading…

0