Top 10 cele mai populare vedete pe Instagram

Instagram dezvăluie o perspectivă diferită a vieţii de vedetă. E ca şi cum acestea devin propriii lor paparazzi, care ne furnizează nouă imagini din culisele vieţii lor. De la cântăreţi la actori, de la sportivi la vedete din reality-show-uri, pe Instagram găsesşti cele mai fascinante personalităţi. Spre deosebire de paginile de Facebook sau de propriile lor site-uri, Instagram este (deocamdată) o reţea pe care se postează, în principal, poze personale. Aceste celebrităţi pun pe Instagram poze făcute chiar de ele sau de prietenii şi familiile lor. De fapt, ăsta e şi unul dintre cele mai atractive aspecte la reţeaua Instagram, că utilizatorii îşi fac propriile poze – Taylor Swift îşi pune poze cu ea şi cu pisica ei, care a devenit şi ea vedetă, iar Justin Bieber… ei, bine, Justin Bieber se pare că e prins acum de febra pozelor în care îşi dă jos tricoul. Dar de-a lungul timpului ne-a arătat şi alte lucruri din viaţa sa decât abdomenul pe care, într-un timp, doar Selena Gomez îl vedea. Haideţi să vedem care sunt cele mai populare 10 vedete pe Instagram.

justin bieber buna

1. Justin Bieber, care a fost când pe primul loc, când pe al doilea, fiind mereu într-o luptă strânsă cu Kim Kardashian, este acum pe locul 1, depăşind-o cu aproape 700.000 de folllowes pe bruneta devenită vedetă în urma priteniei sale cu Paris Hilton, dar şi a reality-show-ului The Kardashians.

#justinbieber
803 poze, 9,7 milioane de followers

 

 

kim kardashian buna

2. Kim Kardashian, una dintre cele mai populare persoane de la Hollywood, reuşeşte, nefâcând nimic notabil, să îşi crească mereu audienţa. Kimberly Noel Kardashian, numele său real, este una dintre cele trei fiice, devenite toate celebre, ale defunctului avocat al lui O. J. Simpson, Robert Kardashian.

 #kimkardashian
1306 de poze, 9 milioane de followers

 

 

rihanna

 

3. Rihanna este una dintre cele mai populare artiste în prezent, iar acest lucru se vede atât în vânzări, cât şi în popularitatea sa în mediul online – pe Twitter este pe locul 6, cu peste 30 de milioane de followers, iar pe Facebook conduce detaşat cu 73,6 milioane de likeri.

#badgalriri
1508 poze, 8,1 milioane de followers

 

taylor swift

4. Taylor Swift este poate cea mai de succes cântăreaţă de muzică country din toate timpurile, chiar dacă în prezent muzica ei, care era mai mult country, a devenit acum mai mult pop. Ea este iubită atât de generaţiile tinere, cât şi de cele mai în vârstă, pentru că are o imagine de personă gingaşă, onestă şi foarte creativă, ea fiind compozitoarea şi textiera propriilor cântece.

#taylorswift
128 de poze, 5,7 milioane de followers

beyonce buna

5. Beyonce, una dintre cele mai bune voci de R&B din lume, a fost întâi cunoscută ca principala componentă a trupei Destiny’s Child. Ea şi-a lansat primul album solo în 2003, Dangerously In Love, iar de atunci ascensiunea ei nu a mai avut limite.

#beyonce
178 de poze, 4,8 milioane de followers

 

drake6. Rapperul Drake este şi el un pasionat de social media, unde face cele mai importante anunţuri, atât personale, cât şi legate de carieră. De altfel, Drake a folosit social media, mai exact reţeaua Facebook, pentru a anunţa o mare realizare personală, şi anume că a terminat liceul la 25 de ani. El a scris pe Facebook, anul trecut, că a luat 9,70 la ultimul examen de liceu (acesta renunţase la liceu din cauza carierei).

#champagnepapi
437 de poze, 2,4 milioane de followers

 

snoop dogg

 

7. Snoop Dogg iubeşte Instagramul, cel puţin asta putem deduce după multitudea de poze încărcate pe această reţea. Din acest top, el are cea mai mare galerie de imagini pe Instagram, unele dintre ele fiind foarte personale, cu el, cu familia sau cu prietenii apropiaţi.

#snoopdogg
2904 poze, 2 milioane de followers

 

alicia keys

 

8. Alicia Keys a revenit anul acesta pe piaţa muzicală, după o absenţă destul de lungă, cu hiturile Girl on Fire. Dacă pe Facebook este urmărită de peste 20 de milioane de oameni, pe Instagram numărul este de 10 ori mai mic, dar chiar şi aşa, Alicia Keys rămâne una dintre personalităţile foarte populare în social media.

#aliciakeys
420 de poze, 1,9 milioane de followers

 

carly

9. Carly Rae Jepsen este una dintre cele mai cunoscute cântăreţe care a participat la un concurs TV de talente. Ea a participat la varianta canadiană a concursului X Factor, iar hitul ei de anul trecut „Call me Maybe” a fost unul dintre cele mai virale clipuri YouTube din toate timpurile.

#carlyraejepsen
924 de poze, 1,2 milioane de follower

 

jason mraz

10. Jason Mraz nu e străin de tehnologie şi foloseşte reţeaua de photo-sharing Instagram pentru a-şi creşte popularitatea. Stilul său unic de a cânta, o combinaţie de pop, rock, folk, jazz, este reprezentativ pentru personalitatea sa neobişnuită, uşor excentrică.

#jason_mraz
578 de poze, 910.000 de followers

 

What do you think?

Articol scris de Laurențiu Barbu

CEO & Founder at Internet Advertising srl

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading…

0